Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Girasole – nova mirisna linija iz L’Erbolaria

Nova mirisna linija - L’Erbolario Girasole osvojiti će srca svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama. Uz parfem koji očarava sofisticiranom mješavinom mirisa, L’Erbolario Girasole linija uključuje i omekšavajući gel za tuširanje te lagani fluid za tijelo.

Nova mirisna linija – L’Erbolario Girasole osvojiti će srca svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama. Uz parfem koji očarava sofisticiranom mješavinom mirisa, L’Erbolario Girasole linija uključuje i omekšavajući gel za tuširanje te lagani fluid za tijelo. Delikatne formulacije obogaćene su ekstraktom i destiliranom vodom latica suncokreta te ekstraktom organskog šećera kokosovog cvijeta, proizvedenima u L’Erbolario laboratorijima, jamčeći tako vrhunsku kvalitetu i njegu.

L'Erbolario Girasole

Parfem Girasole  – posvećen je suncokretu, najljetnijem od svih cvjetova. Otvara se živahnim citrusnim nijansama koje se isprepliću s jasnim vodenim tonovima, nakon čega slijedi nježna cvjetna sredina limuna, naranče i đumbira koja se razvija u harmoniji s tragom šećera, vanilije i meda u završnim notama. Girasole je miris za žene i muškarce. Pakiranje: 75 ml.

Omekšavajući gel za tuširanje Girasole kožu ostavlja natopljenom mirisnom kompozicijom koja obiluje mekim notama kokosova cvijeta, blistavim tonovima suncokreta i šećera. Kupelj je bez silikona, parabena, sulfata ili petrolatuma, a čak 96% sastojaka je prirodnog podrijetla. Pakiranja: 100 i 300 ml.

Fluid za tijelo GirasoleLagana i nježna kremasta emulzija, tijelo obavija svježom, svilenkastom teksturom, stvarajući mirisnu aureolu. Bez silikona, parabena ili petrolatuma, a uz 96% sastojaka prirodnog porijekla. Pakiranja: 100 i 200 ml.

Kao dodatni korak u očuvanju okoliša, za pakiranje je odabran 100% reciklirani aluminij koji se može nebrojeno puta koristiti, doprinoseći tako održivom pristupu i smanjenju ekološkog utjecaja.

Otkrijte čitav asortiman L’Erbolario proizvoda u odabranim ljekarnama ili posjetite Pharmeria online platformu.

L'Erbolario

https://www.instagram.com/lerbolario_hrvatska

https://pharmeria.hr/m/lerbolario

Medika promo