Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lierac Hydragenist linija

Hydragenist gel krema 50 ml, preporučena MPC: 54,90 €

Hydragenist krema 50 ml, preporučena MPC: 54,90 €

Hydragenist hidratantni gel za područje oko očiju 15 ml, preporučena MPC: 34,90 €

Hydragenist serum 30 ml, preporučena MPC: 59,90 €

Revolucionarna linija koja aktivira mehanizme samohidracije kože, pružajući dugotrajan osjećaj svježine i vlažnosti. Koža postaje revitalizirana, mladenačka i sjajna, a vidljivi znakovi starenja postupno nestaju. Obogaćena je hijaluronskom kiselinom velike molekularne mase, 100% prirodnog podrijetla.

Gel krema formulirana je sa 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Intenzivno hidrira i bez opterećenja osvježava normalnu do mješovitu kožu. Izuzetno lagana, osvježavajuća tekstura kožu zasićuje vodom već od trenutka nanošenja za više sjaja i svježine.

Krema nježne, kremaste i umirujuće teksture za normalnu do suhu kožu, također je formulirana sa 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Nježno se topi na koži te pruža intenzivnu hidraciju i trenutni osjećaj ugode.

Hidratantni gel za područje oko očiju formuliran sa 96% sastojaka prirodnog podrijetla, trenutno hidrira to područje, zaglađuje fine linije te osvježava i posvjetljuje. Odgovara i osjetljivoj koži.

Serum za hidraciju formuliran je sa 96% sastojaka prirodnog podrijetla i prava je „infuzija“ za kožu. Njegova vodenasta tekstura trenutno osvježava i hidrira, pa je koža punija, podatna i sjajna. Odgovara svim tipovima kože, čak i osjetljivoj.