Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nuggela & Sulé – za sjajnu i nikad zdraviju kosu!

Iznimno popularan i inovativan španjolski laboratorij već je nekoliko godina najprodavaniji španjolski brend proizvoda za njegu kose.

Nuggela & Sulé iznimno je popularni i inovativni španjolski laboratorij za njegu kose. Već nekoliko godina za redom su najprodavaniji španjolski brend proizvoda za njegu kose. Dobitnici su i brojnih međunarodnih nagrada kojima je priznata njihova učinkovitost, a upravo je ona dodatno potvrđena kliničkom studijom koja pokazuje da je Nº1 Šampon (s ekstraktom crvenog luka) prvi šampon za dnevno korištenje s dokazanim djelovanjem protiv ispadanja kose.

Upravo je on najpopularniji proizvod brenda, a baziran je na, osim već prije spomenutom ekstraktu crvenog luka, morskom glikogenu i solima Mrtvog mora. Moramo naglasiti da šampon nema neugodan miris, ne osjeti se glavni sastojak crveni luk, a i sve druge formulacije su blago parfimirane za maksimalno ugodno iskustvo korištenja.

Šampon stimulira rast kose, pruža joj više sjaja i mekoće te jača folikule vlasi za više volumena. Umanjuje ispadanje kose za 70% tijekom 60 dana korištenja i potiče rast nove kose. Prikladan je za sve tipove kose i vlasišta, a posebno normalnu do masnu i slabu i lomljivu kosu. Osim rasta kose, šampon zahvaljujući svojim aktivnim komponentama, kvercetinu i sumporu, smanjuje upalu vlasišta i stimulira dotok krvi, oslobađa od gljivica, bakterija i viška sebuma, donoseći antiseptičko djelovanje i iznimno učinkovito čišćenje.

Apsolutni hit ovog ljeta je set Total Hair Protector Kit koji uključuje zaštitni sprej za kosu i vlasište, silk touch maramu i praktičnu kozmetičku torbicu idealnu za boravak na plaži. Hair Protector sprej donosi trostruki učinak zaštite – od sunca, izvora topline (glačalo/pegla za kosu) i zaštitu od onečišćenja iz okoliša. Lagana formulacija neće otežati kosu, a bazirana je na kombinaciji suvremenih UV filtera i prirodnih njegujućih ulja poput ulja chia sjemenki, ricinusovog ulja i ulja moringe. Sva ulja su hladno prešana da bi sačuvala sve nutrijente te u najboljem obliku došla na kosu. Može se nanijeti na suhu ili vlažnu kosu, prije izlaganja toplini ili suncu.

Znamo da izlaganje suncu može ostaviti značajan utjecaj na kvalitetu kose, stoga tijekom i nakon ljetovanja ili pojačanog izlaganja suncu, preporučujemo Tucuma Butter hidratantnu masku i ampule za regeneraciju i obnovu kose. Prirodni silikoni dobiveni iz tucuma maslaca sjajna su alternativa sintetičkim silikonima, a donose bolji učinak zaštite, hidracije i oblaganja dlake. Uz neodoljivi ljetni miris, ova hidratantna maska dubinski će hidrairati, trenutno popraviti oštećenu kosu, omekšati ju i vratiti prirodni sjaj.

Ampule za regeneraciju koncentrirana su formulacija sa snažnom kombinacijom aktivnih sastojaka, vitamina i mikrohranjivih tvari obogaćenih andskim korijenjem mace. Obnavljaju kosu, povećavaju njenu gustoću i punoću te vidljivo oporavljaju tanku i lomljivu kosu. Svaka ampula može se koristiti dva do tri puta, a za bolji učinak preporučamo svakodnevnu upotrebu.

Nuggela & Sulé, kao eksperti za njegu kose, imaju sve što vam je potrebno ovog ljeta za sjajnu i nikad zdraviju kosu!

Rondomondo promo