Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Proljetni noviteti iz Novexperta

Prirodna kozmetika iz Francuske kreirana od strane doktora ovo proljeće donosi dva noviteta u liniji s vitaminom C i tri dodatka prehrani koji će pridonijeti zdravlju i ljepoti kože i kose

Noviteti iz linije s vitaminom C

Lagana krema s vitaminom C može se koristiti tijekom cijele godine. Ima anti age djelovanje, djeluje na blistavost kože te ju hidrira. Ispitanici koji su koristili Laganu kremu s vitaminom C  nakon 56 dana primijetili 40% manje bora na koži.

Lagana krema s vitaminom C namijenjena je svim tipovima kože, a može se nanositi i na području oko očiju usana i na vrat. Posebno će odgovarati koži blijedog tena kojoj nedostaje sjaj, tenu s pigmentacijskim mrljama i koži s neujednačenom teksturom.

Pilinzi se posebno koriste tijekom proljeća i jeseni, pa je Radiance piling s vitaminom C stigao u pravo vrijeme. Piling inspiriran estetskom medicinom namijenjen je postizanju zaglađenije i blistavije kože. Ispitanici koji su ga koristili, primijetili su sjajniju kožu već unutar 28 dana korištenja pilinga.

Novo u linji s C vitaminom

Novexpert dodaci prehrani

Za Novexpert je važan globalni pristup njezi kože. Zbog toga surađuju sa zdravstvenim djelatnicima iz mnogih područja: farmaceutima, dermatolozima, liječnicima estetske medicine i drugima. Za zdrav i lijep izgled kože ponekad nisu dovoljne samo kreme. Za brigu o koži važna je prehrana, tj. dodaci prehrani i nutraceutici koji djeluju iznutra.

Novexpert ekskluzivni kompleksi sastavljeni su od ekstrakata titriranih biljaka, vitamina i elemenata u tragovima za učinkovito djelovanje. 

Radi se o kompletnoj rutini izvana i iznutra, jer se na svakom dodatku prehrani nalazi QR kod koji donosi savjete o prehrani, tjelovježbi i lifestyleu prilagođenom Vašem tipu kože i kose.

Dodaci prehrani klinički su testirani, što znači da su na njima provedene kliničke studije koje daju uvid u djelotvornost sastojaka. Namijenjeni su osobama starijima od 18 godina.

Proizvodi u novoj liniji su:

Plumped – up skin je dodatak prehrani, nadopuna linije s hijaluronskom kiselinom. Djeluje iznutra na suhu i dehidriranu kožu, čije obilježje su i bore. Aktivni sastojci su: kvercetin, resveratrol, selen, OPC sjemenki grožđa, vitamini B3, B5, B8, C i E.

Klinička ispitivanja pokazala su značajne rezultate unutar 8 tjedana uzimanja tog proizvoda. Na 100% sudionika zabilježeno je 25% manje bora. Također, kod 39% ispitanika došlo je do poboljšanja općeg stanja kože – tena, boje i strukture.

Clear skin je dodatak prehrani, foruliran kao dio linije Trio Zinc, namijenjene masnoj i problematičnoj koži sklonoj aknama, ali i rozaceji. Aktivni sastojci tog dodatka prehrani su: kopriva, čičak, cink, vitamini B5, C i E.

Kliničke studije pokazale su unutar 8 tjedana sljedeće: 100% ispitanih primijetilo je 67% manje sebuma i 47% manje kliničkih akni (crvenilo i papule).

Strong hair je dodatak prehrani namijenjen kosi kojoj nedostaje gustoće, kosi sklonoj opadanju i onoj čiji je dermatološki profil androgena alopecija. Aktivni sastojci su patuljasta palma, kopriva, cink, selen te vitamini B5, C i E.

Kliničke studije koje su se provodile 8 tjedana, pokazale su sljedeće rezultate 70% smanjenja gubitka kose kod svih ispitanika te 328% rasta mlade kose kod 95% ispitanih korisnika.

Novexpert dodaci prehrani

Ro.Ra.Natura promo