Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Go discover: Registrirajte se za Vitafoods Europe 2024. u Ženevi

Najveći nutraceutski event na svijetu za svoju 26. i posljednju godinu u Ženevi vraća se veći i bolji nego ikad, s novim sadržajem koji se bavi čitavim lanacem opskrbe

Registracije za Vitafoods Europe 2024 (14.-16. svibnja) – vodeću globalnu platformu za industrije nutraceutika, funkcionalne hrane i pića te dodataka prehrani su otvorene. Nakon 26 izuzetno uspješnih godina u Ženevi, očekuje se da će ovogodišnje izdanje biti najveće dosad, s premijerom novog Technology & Equipment Area i R&D Pavilion kao i proširenjem Finished Products Area. Očekuje se da će izložbeni centar Palexpo posjetiti više od 20.000 posjetitelja i 1.100 izlagača. Bit će to zadnje okupaljenje u Ženevi, prije premještanja u Barcelonu sljedeće godine.

Vitafoods će ponudit još više mogućnosti za suradnju sudionika čitavog lanca opskrbe – uključujući dobavljače, trgovce, distributere i vlasnike brandova poput Arle, P&G i Coca-Cole. Osim toga, zbog svoje popularnosti, u 2024. godini ponovo se vraćaju Future of Nutrition Summit (13. svibnja, Marriott Hotel) i Vitafoods Europe Conference (14.-15. svibnja). Kako bi se proslavila posljednja godina održavanja eventa u Ženevi i zahvalilo industriji nutraceutika na kontinuiranoj podršci tijekom godina, sudjelovanje na  Vitafoods Europe Conference bit će besplatno, pružajući pristup tom vodećem sadržaju industrije zainteresiranim posjetiteljima.

Od skromnih početaka do globalne zajednice

Vitafoods Europe lansirana je 1997. godine sa samo 100 izlagača, 1.200 posjetitelja i misijom stvaranja platforme koja zadovoljava rastuće potrebe industrije nutraceutika u nastajanju. Događaj je od tada narastao u vodeći globalni događaj za profesionalce u području nutraceutike, funkcionalne hrane i pića te dodataka prehrani, dočekujući desetke tisuća posjetitelja i više od 1.100 izlagača svake godine.

Osvrčući se na taj razvojni put, Julien Bonvallet, Group Brand Director u Informa Markets, istaknuo je: “Na početku nismo mogli ni zamisliti sve te godine unaprijed i da će naši mali kutci izložbenog centra Palexpo narasti u živahno središte industrije kakvo vidimo danas. Naš uspjeh ne mjeri se samo veličinom ili obujmom događaja, već i zadivljujućom ljubavlju i lojalnošću koju je nutraceutska zajednica pokazala prema događaju sve do danas. Kao i uvijek, posvećeni smo rastu i razvoju naše ponude u skladu s tržišnim razvojem i potrebama zajednice, kako bismo ostali srce nutraceutske industrije u godinama koje dolaze.”

Vitafoods

Go discover

Dizajniran za poticanje povezivanja, inovacija i pozitivnih promjena u svim dijelovima lanca opskrbe, Vitafoods Europe etablirao se kao godišnji događaj u industriji nutraceutika koji se ne smije propustiti.

U ovogodišnjem izdanju izdvajaju se:

•  Future of Nutrition Summit (13. svibnja, Marriott Hotel, Ženeva) – dizajniran za neovisne futurističke misli u cijeloj industriji i izvan nje, taj ekskluzivni jednodnevni summit, uz plaćanje, pružit će pregled industrije prehrane za 5+ godina unaprijed, duboko zaranjajući u budućnost zdravlja, razvoja proizvoda i maloprodaje. Također će pružiti prilike za umrežavanje s vrhunskim stručnjacima iz različitih disciplina, uključujući znanost o hrani, održivost, maloprodaju, prehranu i javno zdravstvo kao i startupove, rastuće tvrtke i investitore.

Vitafoods Europe Conference (14.-15. svibnja) – besplatna za sudjelovanje u 2024. godini, ta će dvodnevna konferencija ugostiti stručnjake koji će prezentirati rješenja temeljena na podacima i dokazima, najnovija istraživanja, uvide u sastojke, inovacije i strategije formulacije unutar najvećih trendova u prehrani danas. Posjetitelji mogu otkriti stručne uvide u različita područja zdravstvenih koristi, uključujući sportsku prehranu, imunološko i probavno zdravlje, kognitivno i emocionalno zdravlje, te zdravo starenje.

• Novi Technology & Equipment Area i R&D Pavilion – ove godine Vitafoods Europe predstavlja svoje prvo područje isključivo posvećeno tehnološkim inovacijama i opremi koje industriju „guraju“ naprijed. Stvoreno kao odgovor na zahtjeve posjetitelja, okupit će vodeće tvrtke u tehnološkim inovacijama – poput IMA, OMAG i Marchesini Group – koje će predstaviti svoja najnaprednija rješenja.  

•  Finished Products Area – područje za izlaganje gotovih proizvoda zamišljeno je da bude veće nego ikad, u 2024. će pružit još više prilika proizvođačima da se povežu s vodećim brendovima, trgovcima i distributerima. S posjetama poput Nestléa, Marsa, Hollanda & Barretta i Wholefoodsa svake godine, to je mjesto na koje se treba otići otkriti najnovije inovativne koncepte i proizvode spremne za tržište.

Vitafoods Insights Theatre –renomirana predavaonica vraća se kao sastavni dio izložbenog prostora i bit će domaćin niza besplatnih sadržaja koje će prezentirati stručnjaci iz različitih područja. Sudionici iz svih sektora moći će otkriti novosti i saznanja koji će njihovim tvrtkama pomoći u prevladavanju stvarnih izazova s kojima se industrija danas suočava, s predavanjima o održivosti, regulativi, tržišnim izazovima i drugim temama.

Vitafoods Europe

Poziv koji se ne smije propustiti

“U posljednjih dvadeset godina, Vitafoods Europe je u kalendaru industrije nutraceutika postao godišnji događaj koji se ne propušta, i to neće biti iznimka ni ove godine. Vitafoods Europe 2024. ne označava samo naše posljednje poglavlje u Ženevi, već i sljedeći korak u našem predanju zadovoljenju potreba poslovanja i profesionalaca u nutraceutskoj industriji”, kaže Julien Bonvallet. “Da označimo ovu priliku, događaj 2024. godine bit će naš najbolji dosad. Ove godine smo uveli nove značajke sajma posvećene pomicanju granica inovacija, kao što je novo Technology & Equipment Area.

Vitafoods Europe je jedini nutraceutski događaj koji okuplja cijeli lanac opskrbe. To znači da su zastupljeni dobavljači, proizvođači, distributeri, trgovci i svi drugi, pomažući ključnim igračima da dosegnu nove publike i ostvare značajne veze kako bi podigli svoje poslovanje na višu razinu.”

“Prošlih 26 godina, posebno one u Palexpo-u u Ženevi, bile su privilegija i s radošću pozivamo sve da nam se ovdje pridruže još jednom kako bismo otkrili što je sljedeće za nutraceutsku industriju i proslavili prekrasan put koji smo zajedno prošli.”

Registracije za Vitafoods Europe 2024 sada su otvorene – kako biste osigurali svoje mjesto ili saznali više, posjetite www.vitafoods.eu.com