Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O NAMA

Naš je cilj ljekarnicima prenijeti sadržaje i informacije koje su im od koristi u svakodnevnom radu s pacijentima.

Kreativna kancelarija d.o.o. izdavač je inPharme, jedinstvenog stručnog časopisa namijenjenog ljekarnicima. Od svog osnivanja u travnju 2009. inPharma se uspostavila kao ključni komunikacijski kanal, povezujući proizvođače i distributere farmaceutskih proizvoda s ljekarnicima. Naša je misija omogućiti ljekarnicima pristup vitalnim informacijama i resursima koji poboljšavaju njihovu svakodnevnu praksu i unapređuju skrb za pacijente. 

Svaka dva mjeseca, 5.000 besplatnih primjeraka inPharme stiže do ljekarnika diljem Hrvatske, osiguravajući im da uvijek budu u korak s najnovijim informacijama i trendovima. 

Ne ograničavajući se samo na tiskano izdanje, od 2012. godine, inPharma dva puta godišnje organizira stručne skupove za zdravstvene djelatnike. Ti su se skupovi dosad bavili s više od 20 različitih zdravstvenih tema, pružajući vrijedna znanja i uvide. Službeno su bodovani od strane nadležnih tijela – HLJK-a i HLK-a. 

Za sve zainteresirane za suradnju ili dodatne informacije, dostupan je kontakt obrazac na našoj web stranici. 

U inPharmi smo predani pružanju ključnih sadržaja i informacija koje ljekarnicima pomažu u njihovom svakodnevnom radu s pacijentima. 

inPharma – Vaš stručni suradnik na terenu

 

Kreativna kancelarija d.o.o. za promidžbu

Bartolići 19, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Raiffeisen bank d.d. Zagreb

IBAN: HR9124840081104003338

Temeljni kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti

Član uprave: I. Batinica