Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ISolari

Krema gel za lice protiv bora SPF50 i 50 ml, preporučena MPC: 18,50 €

Krema za sunčanje u stiku SPF50+ 9 ml, preporučena MPC: 11,38 €

Linija za sunčanje formulirana na osnovu jednostanične vode slatke naranče iz biološkog uzgoja, zahvaljujući hidratantnim i antioksidativnim svojstvima štiti  kožu koja je pod stresom od sunca, vjetra i soli. Sadrži i prirodni promotor tamnjenja iz mješavine Oleil tirozina i ulja Luffa koji stimuliraju aktivnost melanocita, ubrzavaju i intenziviraju tamnjenje kože.

Specifična krema gel za lice, vrat i dekolte s trostrukom zaštitom (UVA, UVB i IR) namijenjena je za intenzivno sjajnu i tamnu boju kože. Sadrži bioaktivnu jednostaničnu vodu slatke naranče iz biološkog uzgoja, mikroinkapsulirane filtere, mlijeko marelice osvježavajućeg i ublažavajućeg djelovanja te hijaluronsku kiselinu hidratantnog i anti-age učinka.

Krema u stiku vrlo visoke zaštite, namijenjena je za osjetljive dijelove lica (usta, nos i područje oko očiju). Sadrži bioaktivnu jednostaničnu vodu slatke naranče iz biološkog uzgoja te karite maslac koji štiti kožu od oštećenja i slobodnih radikala. Obje kreme su vodootporne i bez parabena, parafina, mineralnih ulja, bojila, GMO-a, SLS-a i SLES-a, DEA, testirane su na nikal i dermatološki testirane, a nisu testirane na životinjama.